fbpx

Poblenou Fàbrica/ Fabrica en el Poblenou Open day


  • Saturday, May 06, 2023
  • 12:00 — 18:00
  • Ca l’Alier, C/ de Pere IV, 362
  • Free admission

L’exposició participativa “Poblenou Fàbrica/ Fabrica” ret homenatge al potencial creatiu i productiu del barri de Poblenou, posa en valor el seu patrimoni industrial i dona visibilitat als artesans i fabricants que treballen en el territori. Durant el Poblenou Open Day 2023, organitzat per Poblenou Urban District, el públic podrà visitar la instal·lació física en la qual es mostrarà la identitat productiva del barri i la seva capacitat per a promoure una economia més circular, inclusiva i diversa.

L’exposició a més explica com s’ha transformat el caràcter productiu del barri durant les últimes dècades, incloent-hi elements i històries sobre el seu passat industrial, testimoniatges i registres fotogràfics de persones que viuen i treballen en el districte, objectes i eines usades en la fabricació, així com resultats dels projectes educatius col·laboratius vinculats a diferents escales del territori.

A part de l’exposició física, durant la jornada del dissabte 6 de maig, l’equip de Fab Lab Barcelona i IAAC facilitarà un taller de serigrafia participatiu per a convidar a la ciutadania a aprendre sobre pràctiques artesanals tradicionals combinades amb tecnologies digitals.

IMPORTANT: Els visitants han de portar les seves pròpies bosses o totebags, samarretes o altres tipus de tela.
De 12h a 18:00h a Ca l’Alier amb Fab Lab Barcelona.