fbpx
CINEMA A LA FRESCA

Cinema i ciutat – Cinema a la fresca


  • Thursday, June 08, 2023
  • 18:00 — 22:00
  • Can Ricart, C/ Emília Coranty, 33
  • Free admission

Edició especial del Festival Rellisquín en col·laboració amb Els Fumats i Fab Lab Barcelona

Com a part de la programació de l’exposició, el Festival Rellisquín ofereix una edició especial de primavera en la Plaça de Can Ricart.

Programació:

19h – Aperitius i música: DJ Memo-Lestas amb vinils

21h – Projecció de vídeos

  • En transició: El Poblenou
  • Maleïda: A Love Song to Sarajevo
  • LOOP

22h30 – Aperitius i música: DJ Memo-Lestas amb vinils

23h – Tancament


El Festival Rellisquín és una exposició audiovisual sobre la relació entre la ciutat i les seves vecinxs organitzada per les entitats locals de Poblenou: Taula Eix Pere IV, Film ClubProduccions La Llacuna, Teleduca Educació y Comunicació i La Selva – Ecosistema Creatiu.

En aquesta edició especial es farà la projecció de dos curtmetratges seleccionats de l’Edició del Festival Rellisquin 2022, ‘Maldita: A Love Song to Sarajevo’ i LOOP ambdós guanyadors dels Premis Goya. També es presentarà el documental col·lectiu En Transició: El Poblenou, producció de NOW Poblenou i de l’Associació Cultural Els Fumats (FMTs). El documental retrata les conseqüències del procés de gentrificació a Poblenou i la reivindicació dels espais comunitaris per part dels veïns i veïnes. 

A l’octubre de 2023, el Festival Rellisquín celebrarà la seva tercera edició mitjançant un format distribuït per diferents espais del barri de Poblenou. Amb un enfocament en els projectes audiovisuals com a eina de lluita, el festival busca treballs que parlin de la vida a les ciutats explorant temes com les lluites socials, la preservació de la memòria històrica, les transformacions i canvis urbanístics, entre altres experiències de la comunitat veïnal amb el seu entorn.

WEB BANNER oficial - CATALAN