fbpx
CINEMA A LA FRESCA

Cinema i ciutat – Cinema a la fresca


  • Thursday, June 08, 2023
  • 18:00 — 22:00
  • Can Ricart, C/ Emília Coranty, 33
  • Free admission

Edició especial del Festival Rellisquín en col·laboració amb Els Fumats i Fab Lab Barcelona

Com a part de la programació de l’exposició, el Festival Rellisquín ofereix una edició especial de primavera en la Plaça de Can Ricart.

El Festival Rellisquín és una exposició audiovisual sobre la relació entre la ciutat i les seves vecinxs organitzada per les entitats locals de Poblenou: Taula Eix Pere IV, Film ClubProduccions La Llacuna, Teleduca Educació y Comunicació i La Selva – Ecosistema Creatiu.

En aquesta edició especial es farà la projecció de dos curtmetratges seleccionats de l’Edició del Festival Rellisquin 2022, ‘Maldita: A Love Song to Sarajevo’ i LOOP ambdós guanyadors dels Premis Goya. També es presentarà el documental col·lectiu En Transició: El Poblenou, producció de NOW Poblenou i de l’Associació Cultural Els Fumats (FMTs). El documental retrata les conseqüències del procés de gentrificació a Poblenou i la reivindicació dels espais comunitaris per part dels veïns i veïnes. 

A l’octubre de 2023, el Festival Rellisquín celebrarà la seva tercera edició mitjançant un format distribuït per diferents espais del barri de Poblenou. Amb un enfocament en els projectes audiovisuals com a eina de lluita, el festival busca treballs que parlin de la vida a les ciutats explorant temes com les lluites socials, la preservació de la memòria històrica, les transformacions i canvis urbanístics, entre altres experiències de la comunitat veïnal amb el seu entorn.

WEB BANNER oficial - CATALAN